5 moduri eficiente de a opri instalarea erecțiilor cu ușurință

5 moduri eficiente de a opri instalarea erecțiilor cu ușurință

Erecția penisului este un semn bun în ceea ce privește semnificația funcțiilor genitale normale și sănătoase. Cu toate acestea, dacă apare spontan și neintenționat în condiții sociale inadecvate, atunci este o problemă de îngrijorare. Este destul de comun în viața de zi cu zi a bărbaților să experimenteze astfel de erecții neintenționate. Deseori tulbură aura socială și imaginea de sine când este observat de oamenii din jur. Mai mult, poate fi o sursă de bârfe pentru tinerii de la locul de muncă. Prin urmare, este important să aveți control asupra erecției și să evitați obținerea lor cu ușurință. Ejacularea este soluția simplă pentru a rezolva erecția, dar din moment ce erecția nu atinge orgasmul de fiecare dată, este foarte rar posibil. Științific, există 3 tipuri diferite de erecție: reflexogenă (ca răspuns la atingere); psihogenic (ca răspuns la gânduri excitate) și nocturn (în timpul adormirii).

 

5 moduri eficiente de a opri instalarea erecțiilor cu ușurință

5 moduri eficiente de a opri și de a evita ridicările nedorite au fost discutate după cum urmează:

1. Distragerea sinelui:

Trebuie să încetați să mai gândiți la trezirea gândurilor în timpul erecției și să-i distrageți atenția către altceva. Focusul atenției este deviat instantaneu pentru a menține mintea ocupată cu câteva gânduri serioase, cum ar fi un eveniment provocator, o problemă matematică sau orice fapt științific.

2. Schimbarea poziției:

Uneori, îmbrăcămintea sau poziția unuia sunt astfel încât să stimuleze organele genitale. În astfel de cazuri, trebuie să-și schimbe poziția și să regleze îmbrăcămintea astfel încât organele genitale să fie confortabile. Mângâierea aspectelor interioare ale coapselor poate stimula organele genitale și poate provoca reflex de erecție, de aceea este foarte important să purtați haine confortabile. Uneori, mâinile pot fi introduse prin buzunarele pantalonilor și penisul repoziționat ușor, pentru a ascunde erecția. În timp ce stau, se pot menține casual picioarele încrucișate.

3. Păstrează-ți calmul și răbdarea:

Uneori, pur și simplu stând calm și aștepți cu răbdare ca rezolvarea erecției să fie soluția simplă. Între timp, erecția poate fi acoperită de un sacou sau o cămașă lungă, sau păstrarea laptopului peste poală, astfel încât să nu fie vizibilă pentru alții. Este important să știți că erecția este mai ales sesizată de sine decât de ceilalți, deci nu există nimic de panică.

4. Meditația:

Deși distrag mintea de gândurile de excitare și erecție sunt suficiente pentru a evita erecția; meditația este un alt mod de a limpezi mintea și ajută la un control mai bun al erecției. Acest lucru este util în special în timpul masajului și spa-ului, care sunt de obicei stimulatoare. În termeni simpli, meditația nu este altceva decât respirația normală și focalizarea propriilor respirații. Toate gândurile sunt oprite și eliminate de minte. Se poate scanda în minte în mod repetat câteva cuvinte precum „Om”. Meditația ajută la relaxarea și eliberarea oricărui stres mental. Se practică ideal în mod regulat, mai ales noaptea înainte de a dormi și dimineața după trezire. Există diferite tipuri de meditație pe care le puteți încerca.

5. Duș rece:

Ori de câte ori este posibil, se poate scăpa de erecție având un duș cu apă rece. Acest lucru ajută la reîmprospătarea minții și a corpului. Cu toate acestea, unii oameni pot experimenta excitația în duș, așa că trebuie să fie precaut. A face o baie caldă este o alternativă la oprirea erecției.

6. Medicamente:

De asemenea, puteți trata disfuncția erectilă sau ejacularea prematură prin intermediul unui medicament care conține ingrediente active citrat de sildenafil. Puteți consuma un singur plic de jeleu de kamagra fără apă, care ajută la scăparea ejaculării precoce. Puteți încerca, de asemenea, o tabletă generică de sildenafil numită kamagra uk de la farmacie generică sigură

Concluzie

erecțiile nedorite pot fi controlate și evitate prin modalități simple precum distragerea mentală, schimbarea poziției, meditația, dușul rece și păstrarea calmului și a răbdării. Cu toate acestea, este important să consultați un medic dacă erecția durează mai mult de 4 ore sau asociată cu durerea. Această afecțiune se numește „priapism” și are nevoie de tratament.

Leave a Reply

Close Menu