5 moduri naturale de a depăși disfuncția erectilă

5 moduri naturale de a depăși disfuncția erectilă

Poți alerga la fel de repede ca tine când aveai 20 de ani? Lovi un baseball cât ai putut odată? Bash o minge de tenis cu aceeași viteză și rotire? Probabil ca nu.

Dar chiar pe măsură ce îmbătrânim, există încă o mulțime de moduri de a rămâne în joc și de a vă bucura. Este la fel de adevărat despre sex ca și despre sport.Disfuncția erectilă (ED) poate apărea din mai multe motive. Uneori este la fel de simplu ca efectul secundar al unei anumite medicamente. Dar pentru aproximativ 75% dintre bărbați, cauza este mai complexă. ED poate rezulta din boli vasculare, boli neurologice, diabet sau tratamente sau intervenții chirurgicale legate de prostată.

5 moduri naturale de a depăși disfuncția erectilă

Indiferent dacă suferiți de ED sau sperați să evitați această afecțiune, încercați aceste sfaturi pentru a depăși ED pentru o mai bună sănătate și o viață sexuală mai bună.

 

Începeți să mergeți.
Conform unui studiu Harvard, doar 30 de minute de mers pe zi au fost asociate cu o scădere a riscului de 41% pentru ED. Alte cercetări sugerează că exercițiile fizice moderate pot ajuta la restabilirea performanței sexuale la bărbații obezi de vârstă mijlocie cu ED.

 

Mănâncă corect.
În Studiul Massachusetts pentru îmbătrânire masculină, consumul unei diete bogate în alimente naturale, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale și pește – cu mai puține carne roșii și procesate și boabe rafinate – a scăzut probabilitatea de ED.

 

Acordă atenție sănătății tale vasculare.

Hipertensiunea arterială, nivelul ridicat de zahăr din sânge, nivelul ridicat de colesterol și trigliceridele ridicate pot deteriora arterele din inimă (cauzând atac de cord), în creier (care provoacă accident vascular cerebral) și duc la penis (cauzând ED). De asemenea, contribuie la o talie extinsă. Consultați-vă cu medicul pentru a afla dacă sistemul dumneavoastră vascular – și, astfel, inima, creierul și penisul – este într-o formă bună sau are nevoie de o adaptare prin modificări ale stilului de viață și, dacă este necesar, medicamente.

 

Mărimea contează, așa că obțineți un aspect subțire.

O linie de talie este o bună apărare – un bărbat cu talia de 42 de inch este cu 50% mai probabil să aibă ED decât unul cu talie de 32 inch. Pierderea în greutate poate ajuta la combaterea disfuncției erectile, astfel încât a ajunge la o greutate sănătoasă și a rămâne acolo este o altă strategie bună pentru evitarea sau remedierea ED. Obezitatea crește riscuri pentru boli vasculare și diabet, două cauze majore ale ED. Iar excesul de grăsime interferează cu mai mulți hormoni care pot face parte din problemă.

 

Mișcă-ți un mușchi, dar nu vorbim despre bicepsul tău.

O podea pelvină puternică sporește rigiditatea în timpul erecțiilor și ajută la împiedicarea sângelui să părăsească penisul prin apăsarea unei vene. Într-un studiu britanic, trei luni de seturi de două ori pe zi de exerciții Kegel (care întăresc acești mușchi), combinate cu biofeedback și sfaturi despre schimbările stilului de viață – renunțarea la fumat, pierderea în greutate, limitarea alcoolului – au funcționat mult mai bine decât doar sfaturi despre schimbările stilului de viață.

Leave a Reply

Close Menu