Ce Dimensiune Este Penisul Mediu?

Ce Dimensiune Este Penisul Mediu?

Mulți cercetători științifici au încercat să răspundă la întrebarea bărbați – și femei – din întreaga lume doresc informații clare despre: Ce mărime este penisul mediu?

Vă vom prezenta fapte din toate studiile științifice făcute pe mărimea penisului, astfel încât, după ce ați terminat de citit acest articol, veți simți conținut că aveți cel mai corect răspuns la întrebare. Și poate că veți fi liniștită cu privire la dimensiunea proprie sau a penisului partenerului.

Descoperirile publicate sunt adesea introduse cu informații de fond despre anxietățile răspândite ale bărbaților cu privire la dacă penisurile lor sunt suficient de mari și dacă partenerii sexuali vor fi mulțumiți. Deci care este adevărul?

Având în vedere ubicuitatea pornografiei gratuite, ușor accesibilă pe internet și creșterea marketingului agresiv de către companiile care promit un penis mai mare prin utilizarea extensoarelor și a mărimilor, este ușor de văzut de ce adevărul despre lungimea genitală masculină și circumferința s-ar fi putut întuneca.

Poate că nu este o surpriză faptul că cercetătorii constată în mod constant că bărbații au anxietăți crescute cu privire la bărbățile lor.

 

Fapte rapide privind mărimea medie a penisului

Iată câteva puncte cheie despre mărimea medie a penisului. Mai multe detalii și informații de susținere se găsesc în articolul principal.

În timp ce 85% dintre femei pot fi satisfăcute de mărimea și proporția penisului partenerului, bărbații sunt mai puțin siguri de ei înșiși.

Cam 45% din bărbați cred că au un penis mic.

Pe parcursul studiilor, lungimea flăcată medie de la 7 la 10 centimetri (2,8 la 3,9 inci).

Circumferința flacidă sau media circumferinței variază de la 9 la 10 centimetri (3,5 până la 3,9 inci).

Lungimile erecte sunt în medie de la 12 la 16 centimetri (4,7 până la 6,3 inci).

Circumferința erectă este în jur de 12 centimetri (4,7 inci).

 

Când dimensiunea penisului este prea mică?

Poate că cel mai bun ecart din ceea ce este considerat a fi un penis mic este dat de pragul folosit de medici atunci când poate fi luat în considerare mărirea penisului.

Cercetătorii care publică în Journal of Urology au studiat dimensiunile penisului a 80 de bărbați „fizici” normali, măsurând dimensiunile penisului înainte și după erecțiile induse de medicamente.

După ce au găsit dimensiuni medii, au concluzionat:

“Doar bărbații cu o lungime flăcată mai mică de 4 centimetri [1,6 inchi] sau o lungime întinsă sau erectă mai mică de 7,5 centimetri trebuie să fie considerați candidați la prelungirea penisului.”

 

Ce este dimensiunea normală sau medie a penisului?

Multe studii au investigat dimensiunea medie a penisului.

În studiul Journal of Urology, cercetătorii au găsit următoarele din grupul de 80 de bărbați:

O dimensiune medie a penisului de 8,8 cm (3,5 inci) atunci când este flasc

O dimensiune medie a penisului de 12,9 cm (5.1 inci) atunci când este erectă

De asemenea, studiul a constatat că dimensiunea penisului erect al unui bărbat nu a fost corelată cu dimensiunea penisului său flasc.

Aceasta înseamnă că bărbații ale căror penisuri au lungimi diferite atunci când flasc, pot avea penisuri erecte de dimensiuni similare. Nu a existat nici o relație între vârstele bărbaților și mărimea penisului.

Constatarea cu cât lungimea penisului poate „crește” – dacă sunteți „duș” sau „cultivator” – a fost susținută în continuare de un studiu realizat pe 200 de bărbați turci, în care „lungimea flască a avut o importanță mică în determinarea erectului penisului lungime.”

Cercetarea pentru determinarea mărimii medii a penisului include un studiu publicat în ianuarie 2014 care a examinat peste 1.600 de bărbați americani, deși nu a luat măsurători fizice independente.

În schimb, studiul s-a bazat pe măsurătorile proprii ale bărbaților cu privire la mărimea penisului. Rapoartele pot fi considerate destul de fiabile, cu toate acestea, deoarece bărbaților li se trebuia să li se administreze prezervative pentru a se potrivi cu măsurările auto-raportate, ceea ce înseamnă că orice inexactitate ar fi dus la o profilactică necorespunzătoare.

Acest studiu a constatat că dimensiunea medie a penisului este următoarea:

Dimensiunea medie pentru un penis erect este de 14,2 cm (5,6 inci)

Circumferința medie a unui penis erect este de 12,2 cm (4,8 inci).

Cercetatorii au spus ca auto-raportate dimensiunile erectului penisului au fost in concordanta cu descoperirile din alte studii. Studiul lor a adăugat constatarea că dimensiunile precise ale unei erecții pot fi influențate de modul de a trezi, cum ar fi dacă un om folosește stimularea mâinilor.

Pentru a măsura lungimea penisului, apăsați o riglă în zona inghinală și măsurați de la baza penisului până la vârf.

Pentru a măsura circumferința penisului, înfășurați o bandă de măsurare în jurul celei mai largi părți a penisului.

Leave a Reply

Close Menu