Ce le plac femeile cu dimensiunea penisului?

Ce le plac femeile cu dimensiunea penisului?

Mărimea penisului – femeile par să le pese mai puțin de asta decât bărbații

Preocuparea bărbaților în ceea ce privește dacă dimensiunea penisului respectă dorințele femeilor pare să fie în mare măsură înlocuită.

Iar grijile nefondate în legătură cu inadecvarea nu sunt ajutate de faptul că propria vedere a bărbatului asupra penisului său face automat să i se pară mai mic decât pentru altcineva.

Privirea penisului de sus o face să pară mai mică, în comparație cu felul în care arată drept, sau din lateral.

A vedea propriul penis din această perspectivă și, poate, a-l compara cu apendicele altor bărbați dintr-o perspectivă diferită, poate, prin urmare, să consolideze ideile false despre mărimea penisului. Dar femeile au o percepție mai fiabilă?

Un studiu, publicat în British Journal of Urology International, a sugerat că, în timp ce majoritatea femeilor, aproximativ 85 la sută, erau satisfăcute de mărimea și proporția penisului partenerului, bărbații erau mai puțin siguri de ei înșiși.

Aproape jumătate dintre bărbații din studiu (45 la sută) au crezut că au un penis mic, cu toate acestea cercetătorii au raportat că dimensiunea penisului mic era de fapt rară.

Aproximativ 170 de femei au răspuns la chestionare într-un alt studiu, care a constatat că, deși au acordat o anumită importanță dimensiunii penisului, a avut o importanță „substanțială” doar pentru o „minoritate clară” a femeilor.

În timp ce majoritatea grijilor bărbaților cu privire la dimensiunea penisului se concentrează pe lungime, femeile sunt mai interesate de lățime, potrivit unui studiu.

 

Studiul a 50 de femei sub formă de sex activ care au raportat sexul sexual a raportat că pentru o majoritate mare – 9 din 10 femei – lățimea penisului a fost mai importantă pentru satisfacția sexuală decât lungimea penisului.

 

Femeile nu vor bărbați cu penisuri mari

Un studiu publicat în jurnalul cu acces deschis PLOS ONE în noiembrie 2015 a adoptat o abordare inedită de a solicita femeilor să-și arate preferințele privind mărimea penisului, folosind modele imprimate 3D de 33 de dimensiuni diferite.

Femeile au fost rugate să aleagă între 33 de „penisuri” tipărite 3D cu dimensiuni diferite – inclusiv exemplele prezentate. Cea mai mare din set a fost A, în timp ce D a fost cea mai mică; erau albastre pentru neutralitate rasială.

 

Mărimile au fost tipărite pe un interval de la 4 inci până la 8,5 inci în lungime și de la 2,5 inci până la 7,0 inci în circumferință, pe baza studiilor anterioare care conferă o dimensiune medie a penisului american atunci când este ridicat de 15 cm în lungime cu 6 centimetri. de 5 inci (12,7 cm).

 

Arborele tipărite 3D erau din plastic albastru, pentru a nu sugera nicio cursă specială care ar putea prejudicia ideile femeilor de mărime medie.

 

Cele 75 de femei care indică preferințe de mărime de la cele 33 de modele albastre au ales ușor diferit în funcție de tipul de relație la care se gândeau (și, în orice caz, au arătat că au dorit o dimensiune care s-a dovedit a fi doar ușor peste mediile găsite în cadrul studiilor):

Pentru partenerii sexuali pe termen lung, au mers pentru un penis cu circumferință și lungime ușor mai scurtă în comparație cu alegerile lor pentru standuri de o noapte, alegând o lungime medie de 6,3 inci și o circumferință de 4,8 inci.

Acest lucru în comparație cu preferința lor pentru partenerii sexuali singuri fiind pentru o lungime de 6,4 inci și o circumferință de 5,0 inci.

Mai multe măsurători ale penisului

O serie de studii diferite au căutat să determine o dimensiune medie a penisului. Unul publicat în 2001 a luat măsurători de 3.300 de tineri bărbați italieni cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani.

 

Acesta a găsit lungimea medie medie a penisului flasc a fost de 9 centimetri (3,5 inci), iar circumferința flăcată (la mijlocul axului) a fost de 10 centimetri (3,9 inci).

Un alt studiu a examinat o populație diferită, de 301 bărbați indieni normali, fizic și a căutat să compare rezultatele sale cu rezultatele mărimii din alte țări.

Rezultatele, autorii studiului din 2007 au spus, “va ajuta la consilierea pacientilor ingrijorati de marimea penisului si in cautarea unei operatii de marire a penisului”.

Flaccid: lungimea medie medie a fost de 8,2 centimetri (3,2 inci) și circumferința (a penisului întins flasc) a fost de 9,1 centimetri (3,6 inci).

Erect: lungimea medie medie a fost de 13,0 centimetri (5,1 inci) și circumferința de 11,5 centimetri (4,5 inci).

Rezultatele, publicate în Nature, au inclus un tabel care a enumerat descoperirile anterioare privind dimensiunile penisului din întreaga lume. Faceți clic aici pentru a vedea tabelul.

Studiile de cercetare au măsurat dimensiunile penisului și au găsit o medie – penisul erect tipic s-ar încadra bine în intervalul arătat pe această riglă.

Din cele 16 studii pe care le-au citat, din diferite țări, cel mai timpuriu a fost efectuat în urmă cu peste o sută de ani și publicat în 1899.

 

Toți au ajuns la lungimi medii similare ale penisului:

 

Lungimile flaccide au fost cuprinse între 7 și 10 centimetri (2,8 – 3,9 inci).

Circumferințele flacide au fost cuprinse între 9 și 10 centimetri (3,5 – 3,9 inci).

Lungimile erecte variau între 12 și 16 centimetri (4,7 – 6,3 inci).

Circumferința erectă (doar un studiu anterior) a fost de aproximativ 12 centimetri (4,7 inci).

Leave a Reply

Close Menu