Politica de Confidențialitate (Privacy Policy)

În timpul vizitei pe „theprojectstyle.com” nu colectăm informații personale despre tine. Colectăm doar date despre numele de domeniu pe care l-ați folosit pentru a accesa Internetul, data și ora la care accesați site-ul nostru și adresa de internet a site-ului pe care a provenit-o atunci când ați făcut o legătură directă către site-ul nostru. Folosim aceste informații pentru a măsura numărul de vizitatori ai diferitelor secțiuni ale site-ului nostru și pentru a ne ajuta să facem site-ul nostru mai util pentru vizitatori. Dacă nu se specifică altfel, nu se vor colecta informații suplimentare despre tine.

Când ne sunt trimise întrebările, stocăm informațiile despre întrebări și adresele de e-mail, astfel încât să putem răspunde electronic. Cu excepția cazului în care statutul prevede acest lucru, nu identificăm pe nimeni care trimite întrebări sau comentarii pe site-ul nostru web. Nu vom obține nicio informație care să ne permită să vă identificăm personal atunci când vizitați site-ul nostru, cu excepția cazului în care alegeți să ne furnizați aceste informații.

Politica de confidențialitate pentru site-uri și aplicații terțe:

Adaugă asta
theprojectstyle folosește serviciul AddThis pentru a permite vizitatorilor să marcheze și să partajeze conținutul site-ului webproiectstyle pe o varietate de site-uri de rețele sociale. Vizitatorii care utilizează serviciul AddThis pentru a partaja conținut nu trebuie să se înregistreze sau să furnizeze informații personale. AddThis furnizorii de servicii colectează date non-personale, inclusiv statistici agregate și rezumate despre browsere și modele de utilizare. AddThis folosește, de asemenea, datele non-personale pentru a gestiona serviciul eficient și a diagnostica problemele serverului. Deși AddThis oferă unele date analitice și de utilizare pentru proiect, stilul nu include nicio informație de identificare personală. Rapoartele sunt protejate prin parolă și sunt disponibile numai managerilor proiectului, membrilor echipelor de comunicații și web ale proiectului și ai altor personal desemnat care necesită aceste informații pentru a-și îndeplini sarcinile.

Facebook
Postăm linkuri către povești noi și alte alerte pe pagina de Facebook a proiectului (linkul este extern). Dacă aveți un cont Facebook sau pe paginile de Facebook ale proiectului, puteți posta comentarii sau faceți clic pe opțiunea „Like” pentru intrări individuale. Dacă faceți un comentariu sau faceți clic pe butonul „Like”, informațiile de identificare personală vor fi vizibile personalului de proiect și al altor vizitatori ai site-ului Facebook. Cantitatea de informații personale vizibile va depinde de setările proprii de confidențialitate Facebook. Puteți evita să afișați orice informații de identificare personală prin a nu crea un cont, a nu posta comentarii și nu faceți clic pe opțiunile „aprecieri” de pe Facebook. personalul theprojectstyle nu colectează, nu utilizează sau nu dezvăluie nicio informație despre vizitatorii care comentează sau „plac” site-urile Facebook de proiect. Facebook colectează și raportează informații non-personale identificabile despre activitățile de pe paginile Facebook. Aceste informații sunt protejate prin parolă și sunt disponibile numai managerilor proiectului, membrilor echipelor de comunicații și web ale proiectului și ai altor personal desemnat care necesită aceste informații pentru a-și îndeplini sarcinile.

Close Menu