Remedii Casnice Pentru Disfuncție Erectilă

Remedii Casnice Pentru Disfuncție Erectilă

Disfuncția erectilă este o condiție foarte sensibilă pentru mulți bărbați. Atunci când un bărbat nu poate atinge sau menține o erecție, el poate avea o stimă de sine scăzută și chiar depresie. Starea poate influența relația sa, deoarece poate face ca cuplul să se simtă mai puțin intim și apropiat. Partenerul său poate crede că nu poate realiza o erecție pentru că nu o găsește atrăgătoare și că nu mai este interesat de ea. Bărbatul se poate retrage emoțional pentru că se simte vinovat. Cu toate acestea, disfuncția erectilă este de fapt mai frecventă decât ceea ce ai crede. De fapt, unele studii au descoperit că aproximativ 25% dintre bărbați au cunoscut un anumit grad de impotență la un moment dat în viața lor.

Găsiți pacea din interiorul vostru

Uneori, motivul pentru care nu puteți obține sau menține erecția este că nu vă simțiți bine. Ar putea fi pentru că munca te stresează sau pentru că lucrurile nu merg prea bine în viața ta. Trebuie să înțelegeți faptul că starea dvs. de spirit și starea psihologică pot afecta modul în care abilitatea dvs. de a obține o erecție. De fapt, 30 la sută din cazurile de impotență provin dintr-o cauză psihologică. De aceea, este important să te ocupi de orice te face să te simți neliniștit sau neliniștit, așa că ar trebui să încerci mereu să eviți lucruri care te stresează.

Purtați o conversație cu partenerul dvs.

Simțirea că nu-ți poți satisface partenerul te poate face să te retragi emoțional și fizic. Adesea, bărbaților le este greu să își exprime nevoile emoționale și, de obicei, nu primesc atât de mult sprijin emoțional ca și femeile. Pe de altă parte, partenerul tău poate crede că nu o mai găsești frumoasă sau atractivă. În mod evident, aceasta va ridica tensiunea dintre cuplu și îi va înstrăina atât emoțional, cât și fizic. De aceea este important să apelați la ea pentru sprijin emoțional.

Urmărește ce mănânci

70 la sută din cazurile de impotență sunt cauzate de cauze fizice. Acest lucru înseamnă că există o problemă sau o boală care stă la baza care provoacă impotență. Unul dintre cei mai comuni factori de risc pentru persoanele cu disfuncție erectilă este diabetul. Diabetul este cunoscut pentru că determină o creștere a nivelului de glucoză din sânge. Această glucoză crescută poate deteriora nervii și vasele de sânge care mențin fluxul de sânge către penis și este crucială pentru excitația sexuală și erecția. Unele medicamente utilizate pentru tratarea diabetului pot provoca, de asemenea, disfuncții erectile. De aceea, este important să încercați să urmați un stil de viață sănătos cu o dietă sănătoasă și exerciții regulate pentru a gestiona mai bine efectele diabetului. Nu schimbați medicația sau nu o opriți fără să consultați medicul.

 Bea mai puțin alcool

Alcoolul poate avea un efect dăunător asupra vieții tale sexuale. Unele studii arată că consumul de alcool vă poate face testiculele să producă mai puțin testosteron. Când organismul tău metabolizează alcoolul, acesta trebuie să consume câteva substanțe chimice care sunt importante și pentru producerea de testosteron. Deci, atunci când corpul tău începe să producă testosteron, vor rămâne cantități mai mici din substanțele chimice respective, și de aceea cantitatea de testosteron produsă va scădea și ea. Testosteronul este necesar pentru dorința ta sexuală și excitarea sexuală, de aceea îți recomandăm să încerci să bei mai puțin sau să eviți să bei cât poți. De asemenea, ar trebui să încercați să renunțați la fumat, deoarece vă poate agrava capacitatea de a realiza o erecție.

Mananca usturoi

Usturoiul conține o componentă importantă numită alicină. Allicina îmbunătățește fluxul de sânge către penis și ajută la menținerea unei circulații sănătoase. Într-un studiu, șapte bărbați care au disfuncție erectilă s-au oferit voluntari să mănânce patru căței de usturoi în fiecare zi timp de trei luni. Usturoiul a ajutat la îmbunătățirea erecției la 6 dintre acei șapte bărbați. Puteți pur și simplu mesteca patru căței de usturoi în fiecare zi, sau poate preferați să le încălziți cu un pic minunat de unt clarificat până când se schimbă culoarea și devin maro auriu. O altă opțiune este să amestecați praful de usturoi cu praful de piper cayenne înainte de culcare. Îl poți avea și cu apă.

 Încercați acupunctura

Acupunctura este o practică chineză binecunoscută care a fost folosită pentru tratarea multor boli de mii de ani. Într-un studiu, bărbații cu disfuncție erectilă au încercat acupunctura cu rezultate deosebite. Aproximativ două treimi dintre bărbați au reușit să atingă și să mențină o erecție. Cealaltă treime avea o erecție îmbunătățită, dar tot avea nevoie de tratament medical. Dacă alegeți acest tratament, asigurați-vă că medicul pe care îl alegeți este un profesionist pregătit.

Leave a Reply

Close Menu