Acesta este Acordul nostru de serviciu. Acest site oferă serviciile sale sub rezerva Termenilor și Condițiilor cuprinse în prezentul Contract de servicii. Dacă vizitați sau cumpărați pe acest site, acceptați acești Termeni și condiții.
Informațiile prezentate pe acest site nu sunt destinate să fie sfaturi medicale sau înlocuitori ai tratamentului medical. Aceste informații trebuie utilizate doar împreună cu îndrumarea și îngrijirea medicului dumneavoastră. Consultați medicul înainte de a începe orice dietă, nutriție sau plan de fitness oferit sau sugerat prin intermediul site-ului.

Medicul dumneavoastră ar trebui să permită vizite de urmărire corespunzătoare și să vă individualizeze dieta, nutriția sau planul de fitness, după caz. Nimic declarat sau prezentat pe site-ul web nu este conceput ca un substitut pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament, iar eu nu sunt medic. Aveți întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de servicii medicale calificate dacă aveți întrebări cu privire la o afecțiune medicală, dieta dvs., suplimentele nutritive, un regim de exerciții fizice sau orice altă problemă legată de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Dacă sunteți gravidă, o mamă care alăptează, anorexică, bulimică sau alergică la alune, sunteți de acord să nu participați la niciun program recomandat. Dacă sunteți diabetic, sunteți de acord să nu participați la niciun program recomandat.

Dacă nu sunteți de acord să fiți obligați de toți acești Termeni și condiții, nu utilizați sau accesați acest site web. Conținutul acestui site web, inclusiv text, grafică, imagini și informații obținute de la furnizori de conținut terți, sponsori, furnizori și autorizați (în mod colectiv „Furnizori”) și orice alt material va fi utilizat doar în scop informativ. .

PERMIS DE PĂRINȚI SAU DE GUARDIANĂ

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a achiziționa orice produs sau serviciu oferit pe sau prin intermediul site-ului. Unele conținuturi de pe site-ul web pot să nu fie adecvate pentru copii. Copiii sub 13 ani de vârstă nu sunt autorizați să folosească ACEST SITE WEB. Vă recomandăm cu tărie ca copiii cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani să solicite permisiunea părinților sau tutorilor lor înainte de vizionarea site-ului.

intimitate

Examinați politica noastră de confidențialitate, care guvernează și vizita dvs. pe site-ul web, pentru a înțelege practicile noastre de confidențialitate.

COMUNICAȚII

Când vizitați site-ul web sau completați orice formular online, comunicați cu noi electronic. Sunteți de acord să primiți comunicații de la noi (inclusiv avize legale) în format electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail, telefon, mesaje text, poștă poștală sau prin publicarea notificărilor pe site-ul web. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, comunicările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic satisfac orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris. Vă putem trimite, de asemenea, comunicații în format electronic. În plus, putem trimite comunicări (inclusiv notificări legale) la adresa pe care ne-ați furnizat-o. În cele din urmă, vă putem trimite comunicări prin orice mijloace stabilite în orice altă politică sau notificare publicată pe site-ul web.

LICENȚĂ ȘI ACCES PE SITE-ul

Acest site web vă acordă o licență limitată pentru a accesa și a face uz personal al site-ului și nu o puteți descărca (cu excepția memoriei în cache a paginii) sau a modifica, sau a oricărei părți a acesteia, fără acordul scris scris al proprietarilor și autori. Această licență nu include nicio revânzare sau utilizare comercială a site-ului sau a conținutului acestuia; orice colectare și utilizare a listelor de produse, descrieri sau prețuri; orice utilizare derivată din site-ul web sau din conținutul acestuia; sau orice utilizare de extragere a datelor, roboți sau instrumente de colectare și extragere a datelor similare. Site-ul sau orice altă parte a acestuia nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vândut, revândut sau exploatat în alt scop în scop comercial, fără acordul scris. Nu puteți să încadrați sau să folosiți nicio tehnică de încadrare pentru a atașa orice marcă înregistrată, logo sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii sau formular) a acestui site web fără acordul nostru scris. Vi se acordă un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink la pagina principală a site-ului web, atâta timp cât linkul nu arată acest site, proprietarii sau autorii săi, afiliații sau produsele sau serviciile sale într-un mod fals, într-un mod înșelător, derogatoriu sau jignitor. Nu puteți utiliza nicio grafică sau marcă comercială ca parte a linkului fără permisiunea scrisă expresă.

CONTACT
Ne puteți contacta completând formularul de contact de pe site-ul nostru web (furnizați prenumele și numele și numărul de comandă, dacă este cazul)

DECLARAȚII ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorii site-ului web (individual și colectiv, „Utilizator”) sunt de acord în mod expres că utilizarea site-ului este pe riscul exclusiv al utilizatorului. Nici proprietarii, nici angajații sau furnizorii lor nu garantează că site-ul web va fi neîntrerupt sau fără erori; nici nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul web sau la rezultatele care pot fi obținute din utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul web sau cu privire la exactitatea, fiabilitatea sau validitatea informațiilor furnizate; conținut, servicii sau mărfuri furnizate prin intermediul site-ului. Nu acceptăm, recomandăm sau sponsorizăm și nu suntem afiliați cu nicio persoană sau entitate inclusă sau legată de site-ul web, cu excepția cazului în care acest fapt este specificat în mod expres. Listarea oricărei persoane sau entități nu constituie o referință medicală de niciun fel. Utilizatorii sunt sfătuiți să-și exercite propria revizuire, studiu și evaluare mai informați, în selectarea tuturor profesioniștilor medicali și a informațiilor medicale. SITE-ul WEB ESTE OFERIT „AșA ESTE” ȘI „LA DISPONIBIL” ȘI NU OFERĂ REPREZENTANȚE SAU GARANȚII ALE NICIUNU TIP, EXPRIM SAU IMPLICATE, PRIVIND FUNCȚIONAREA WEBULUI SAU INFORMAȚII, CONȚINUT, MATERIALE, PRODUSE SAU INDIVIDUALE INCLUSE SITE-ul WEB LA EXTINȚIA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, DECLAMĂM TOATE GARANȚII, EXPRIM SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE, GARANȚII IMPLICITE DE COMERCIABILITATE ȘI FITNES PENTRU UN SCOP.

DUPĂ ORICE CIRCUMSTANȚE, ACEST SITE sau FURNIZORII VOR FI RĂSPUNSURI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ SAU ORICE TERITOR PENTRU ORICE DANĂRI INDIRECTE, CONSECUȚIONALE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSE, DAR FĂRĂ A SE FI LIMITATĂ, PĂDURI DE INTERVENȚIE ALE NICIUNE BANCUPUPĂ. ORICE PRODUS SAU SERVICII VÂNZATE, RECOMANDATE SAU FURNIZATE PE SITE-UL WEB SAU UTILIZAREA INFORMAȚIILOR SAU REZULTATELE UTILIZĂRII INFORMAȚIILOR OFERITE PE SITE-UL, DACĂ ESTE RECOMANDATE EXPRIM DE POSIBILITATEA ACELOR DAUNE. În niciun caz, RESPONSABILITATEA ACESTUI SITE EXCEPTA PREȚUL PLATIT PENTRU UN PRODUS SAU SERVICIU SUBIECTAT DE CERINȚĂ NICI UN CONSILIU ORAL SAU INFORMAȚII SCRITE DATE PE ACEST SITE, DE către FURNIZORI SAU SIMILARI, NU ÎN CREĂ O GARANȚIE; NICIODATĂ UTILIZATORUL NU CONFIRMĂ ÎN ORICE INFORMAȚIE SAU CONSULTĂRI. În orice caz, niciuna dintre părțile implicate în crearea, producția sau distribuirea acestui site nu va fi răspunzătoare pentru daunele directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecințe rezultate din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului, inclusiv, între altele, rezultate din erori, omisiuni, întreruperi, ștergerea fișierelor sau a e-mailurilor, erori, defecte, viruși, întârzieri în funcționare sau transmisie sau orice eșec în performanță, fie ca urmare a unor acte ale lui Dumnezeu, eșecuri în comunicări, furt, distrugere sau acces neautorizat la înregistrările, programele sau serviciile site-ului. Utilizatorul recunoaște că acest alineat se va aplica tuturor conținutului, mărfurilor și serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. În acele state care nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, răspunderea este limitată la maximul permis de lege.

CONȚINUTUL TRIREI
Site-ul conține informații, date, software, fotografii, grafică, videoclipuri, caractere tipografice, grafică, audio și alte materiale (colectiv „Conținut”). În ceea ce privește Conținutul furnizat de Utilizatori sau terți care nu sunt proprietarii acestui site, acest site nu este un editor sau un distribuitor și nu are mai mult control editorial asupra respectivului Conținut terț sau site-uri web la care ne conectăm decât o bibliotecă publică sau un stand de ziare. . Orice opinie, sfaturi, declarații, servicii, oferte sau alte informații care constituie o parte a conținutului exprimată sau pusă la dispoziție de către terți și nu de către acest site sunt cele ale autorilor sau distribuitorilor respectivi. Nici proprietarii acestui site, nici terți, incluzând niciun Furnizor sau orice Utilizator al site-ului, nu garantează acuratețea, completitudinea sau utilitatea niciunui Conținut sau comercializarea sau aptitudinea acestuia pentru un anumit scop. În multe cazuri, Conținutul disponibil prin intermediul site-ului Web reprezintă opiniile și judecățile Furnizorului sau Utilizatorului care nu au contract cu acest site. Proprietarii acestui site nu acceptă sau sunt responsabili pentru acuratețea sau fiabilitatea oricăror opinii, sfaturi sau declarații făcute pe site-urile terțe la care putem face legătura. În niciun caz, proprietarii acestui site vor fi responsabili pentru orice pierdere, daune sau pagube cauzate de dependența utilizatorului de informațiile obținute prin intermediul site-ului. Este responsabilitatea Utilizatorului să evalueze informațiile, avizul, sfaturile sau alt conținut disponibil pe site-ul Web.

LINKURI CU ALTE SITIURI

Site-ul web se poate referi la sau face link către site-uri terțe de pe World Wide Web. Nu avem niciun control asupra acestor site-uri terțe sau a conținutului din acestea. Nu putem și nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că conținutul conținut în aceste site-uri terțe este precis, legal sau inofensiv. Proprietarii acestui site nu acceptă conținutul niciunui site terț și nici nu vă garantăm că nu vor conține viruși sau nu vă vor afecta computerul. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau obligație pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul tuturor acestora și al altor terți. Dacă alegeți să faceți clic pe

Close Menu